bajkovito mjesto, idealno za proslave sudbonosnog - DA!

Čin vjenčanja jedan je od najsvečanijih i najsretnijih događaja u životu, pa kao takav zaslužuje i posebnu pozornost prilikom organizacije.

Iako pri svakom ovakvom posebnom događaju postoje sličnosti, postoje i one bitne razlike koje svakom vjenčIanju daju notu posebnosti i prepoznatljivosti, a kod nas su to jedinstveni ambijent te vrhunska izvedba šarolikog spoja zelene i plave Istre, pretočena u nezaboravne gastro delicije, koje će Vaše nepce pamtiti još dugo nakon.

U posebnom ambijentu našeg imanja, okruženog zelenilom ili pak u hladovini koju pružaju stoljetni hrastovi, nudimo Vam organizaciju vjenčanja koje će zasigurno biti originalno i koje ćete Vi i Vaši uzvanici pamtiti još dugo i sjećati ga se sa posebnom nostalgijom. 

Ukoliko pak planirate vjenčanje modernijeg, netradicionalnog tipa, te želite sebi i svojim uzvanicima priuštiti jedinstven i nezaboravan provod, koji će svima ostati u lijepom sjećanju i u onim starijim danima, izaberite ovaj nesvakidašnji ambijent zelene Istre i zasigurno nećete pogriješiti.

Mladencima je na raspolaganju zatvorena glavna sala kapaciteta 60-80 odraslih osoba, te dvije manje sale za djecu, kapaciteta 15 sjedećih mjesta.
Sam svečani čin vjenčanja također je moguće organizirati na imanju uz prethodni dogovor.