Proljeće-Ljeto/Spring-Summer

Tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci imanje je koncipirano kao villa za odmor, te je kao takvo idealna destinacija zaodmor grupe prijatelja, rodbine ili nekoliko obitelji. Kapacitet ville je 22 odrasle osobe, sa ukupno 9 različito opremljenih i uređenih soba, svaka sa svojom kupaonicom. Ukupna kvadratura kuće iznosi 750m2. Villa je također opremljena profesionalnom kuhinjom, prostorom za objed i druženja, u kojoj se nalazi LCD projektor sa platnom i ozvučenjem, te biljarski stol. Po dogovoru, moguće je organizirati i kuhara tijekom boravka. Gostima su na raspolaganju svi sadržaji na imanju, kao vanjski bazen 6x12m, odbojkaški teren, teren za boče, dječje igralište sa toboganom i ljuljačkama kao i prostrane zelene površine idealne za pješačenje, nordick walking i biciklizam. U blizini (6km) se nalazi i jahači ranch te adrenalinski park.

 

                                                                                                                              

During spring and summer time, our property works as a holliday villa, and it is ideal destination for holidays with large familiy or group of friends. Our villa can accommodate up to 22 adults in 9 differently equipped rooms, each with own toilet facility. Totaly size of house is 750sqm. As well, villa is equipped with professional kitchen, dining room and room for entertaining, with LCD beamer, sound system and billiard pool. With extra charge, it is possible to organise delicious dinner or lunch, or to rent a cook. During holidays, guests can use all facilities on property, like open pool 6x12m, wolleyball court, bowling court, playground for children, spacious green aereas ideal for walking, nordic walking and bicking. Nearby (6km away) you will find horse ranch as well as adrenaline park for kids and adults.


                                                                                                                                       

Jesen/Zima

Pansionski smještaj -  što raditi i kako se zabaviti?!

U vansezoni (jesen, zima, proljeće) objekt posluje kao obiteljski pansion te svojim gostima pruža uslugu pansionskog smještaja (doručak-večera), ili samo noćenja sa uslugom doručka u dvo, tro ili četverokrevetnim sobama. Tijekom boravka, gostima su na raspolaganju svi sadržaji koji se nalaze u sklopu objekta, a koji se koriste u hladnijem dijelu godine.
Boravak u vansezoni upotpunite posjetom i uživanjem u obližnjem adrenalinskom parku "Glavani",  prvom u Istri, koji je prilagođen odraslima i djeci.
Ljubitelji konja i ostalih domaćih životinja mogu se okušati u brojnim programima koje nudi jahački ranch "Barba Tone" u obližnjim Manjadvorcima.
Za one aktivnije, sportskog duha, tu su brojne biciklističke staze koje se protežu kroz cijelu Istru.
Naravno, tu je i nezaobilazno Brijunsko otočje, jedinstveni nacionalni park južne Istre

Team building radionice

Za poslovne subjekte organiziramo team building radionice i druženja uz prirodni zrak, domaću hranu i opuštenu atmosferu. Uz prethodni dogovor, moguće je organizirati tematske radionice ili pak školu kuhanja. Za one koji su bazirani isključivo na seminare i poslovne programe, na raspolaganju su projektor i projekcijsko platno. 
booking +38595 5170538